loader image

ANUNȚ SELECȚIE ERASMUS+

Selecția studenților în programele Erasmus+ și SEE pentru participare în SEMESTRUL 2 din anul universitar 2021/2022

Dragi studenți,

O mobilitate internațională, fie la studii, fie în plasament contribuie în mod decisiv la formarea profesională și a personalității voastre. Bursele Erasmus+ și SEE vă sunt accesibile în urma selecției desfășurată la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie si Ingineria Mediului.

Depunerea aplicatiilor se va face online la adresa secretariatHGIM@tuiasi.ro , iar dosarul de candidatura va cuprinde o cerere tip, o scrisoare de motivatie, un Curriculum Vitae si un certificat de competente lingvistice.

Selectia va avea loc în ziua de VINERI, 15 OCTOMBRIE 2021, ora 15.00 (interviu online pe platforma Google Meet) pe baza dosarelor individuale depuse în perioada 12-15.10.2021 (cel tarziu la ora 12.00 a zilei de 15 OCTOMBRIE).

Certificatul de competențe lingvistice poate fi obținut anterior candidaturii (se anexează copie) sau poate fi eliberat ulterior, la cerere, de către Centrul Linguatek din cadrul universității noastre.

Alegerea universității partenere pentru desfășurarea mobilității de studiu se face în baza listei de acorduri existente la link-ul http://www.international.tuiasi.ro/ro/acordurile-facultatii-de-hidrotehnica-geodezie-si-ingineria-mediului  urmărind valabilitatea pentru programe de licență, de master sau doctorat.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să contactați coordonatorul Erasmus/SEE al facultății, dl. Sef lucrari dr. ing. Marius TELIȘCĂ, email marius.telisca@academic.tuiasi.ro

“Erasmus mission: CHANGING LIVES, OPENING MINDS!”