loader image

Crosul Hidrotehnicii

HAI la mișcare! 
Crosul Hidrotehnicii revine la început de an universitar. 
Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului din Iași în parteneriat cu Asociația Studenților și Absolvenților de la HGIM organizează cea de-a IV-a ediție a proiectului ”Crosul Hidrotehnicii”. https://fb.me/e/ggssm8q01

START-ul va fi în data de 31 octombrie, la ora 14 FIX, în fața clădirii Facultății de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului (clădirea portocalie).

La ediția a IV-a a Crosului Hidrotehnicii vă propunem tot două variante de traseu:

Înscriere cursa scurtă: https://forms.gle/HzUm5qwoLUTXYP3s5

1. Varianta scurtă, accesibilă doar pentru studenții TUIASI, care măsoară circa 2,4 km, cu plecare de la Decanatul Facultății de Hidrotehnică, se trece strada pe trotuarul de lângă Bahlui și se aleargă până în Podu Roș, întoarcerea fiind pe celălalt mal al Bahluiului până la podul din dreptul facultății de Textile, unde se trece strada pe trecerea de pietoni și se revine la Facultatea de Hidrotehnică, finish-ul fiind în locul de unde s-a luat startul. Traseul este în imaginea de mai jos.

Vă așteptăm!

Pentru înscrierea la cursa lungă https://forms.gle/CuLMrUg9X1qxPBy58

2. Traseul lung, open acces, care măsoară circa 5 km, are în plus față de traseul scurt faptul că la revenire pe malul drept al Bahluiului nu se traversează râul pe pod ci se aleargă în continuare până la podul Tudor Vladimirescu unde se revine pe malul stâng și se reia traseul spre Podu Roș, urmând ca la a doua întoarcere să se traverseze podul din dreptul Facultății de Textile, apoi spre finish, ca la cursa scurtă.

Vă așteptăm!