loader image

Cerc științific studențesc MTC

Vă invităm să participați la cercul științific studențesc MTC din data de 31 mai 2023, ora 10, în amfiteatrul  A0 al Facultății de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului. Organizatorul evenimentului este departamentul de Măsurători Terestre și Cadastru prin coordonarea dnei șef lucrări dr. ing. Loredana Crenganiș în colaborare cu sponsorul oficial, Total Business Land, una dintre firmele de top din domeniul ingineriei geodezice, dar și al proiectării lucrărilor de inginerie civilă.

Domeniul măsurătorilor terestre și al cadastrului este fundamental pentru dezvoltarea urbană, planificarea teritorială și administrarea corectă a resurselor. Prin participarea la cercul științific dedicat acestui domeniu de cercetare, veți avea oportunitatea de a explora și înțelege mai bine aceste concepte, aplicând metode și tehnologii de ultimă generație.

Veți beneficia totodată de oportunități de relaționare și colaborare cu alți studenți pasionați de această ramură a cunoașterii, ceea ce poate duce la proiecte comune și la dezvoltarea experienței voastre în acest domeniu al tehnologiei geospațiale în continuă evoluție.