loader image

ANUNȚURI

Selectie servicii de consultanță – Studenți tutori (4 consultanți)

În baza Acordului de Grant nr. 260/SGU/NC/II, încheiat cu MEN-UMPFE, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași /Facultatea deHidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru Universități derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE un grant în valoare de 653812 Lei, pentru implementarea subproiectului: Proiectează-ți viitorul  la Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului – BE SMART! și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziționarea serviciilor de consultanță (consultanți individuali) – 4 studenți tutori –care vor acorda îndrumare și sprijin tutorial studenților din grupul țintă.

Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menţionate în “Termenii de referinţă” anexaţi.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași / Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului invită consultanți eligibili (”Consultanți”) să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării Serviciilor. Consultanții interesați vor transmite informații prin care să demonstreze că dețin calificările solicitate și experiență relevantă pentru a presta serviciile.

Vorfi selectați 4 Consultanți– 4 studenți tutori – în conformitate cu metoda Selecția Consultanților Individuali definită în Ghidul de implementare, parte a Manualului de granturi, publicat pentru Schema de granturi pentru Universități din cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, pe site-ul www.proiecte.pmu.ro/ROSE/.

Detalii legate de criteriile de calificare si procesul de selectie se regasesc in fisierul atasat.

Data limita pentru depunerea dosarelor este 12.11.2020

Arhiva 2020

Achizitii publice ROSE iulie 2020
Achizitii publice ROSE martie 2020

Orar săptămâna 24-28.02.2020

Orar săptămâna 17-21.02.2020

Servicii de consultanță pentru activități de tutoriat