loader image

GIS Day 19 noiembrie 2021

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului din cadrul Universițătii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și Esri România vor organiza pentru al VII-lea an consecutiv GIS Day – Ziua Sistemelor Informatice Geografice – Building a Smarter World with GIS.

GIS Day este un forum internațional pentru utilizatorii sistemelor informatice geografice (GIS), prin intermediul căruia sunt prezentate aplicații din lumea reală, care au un rol definitoriu în crearea unei societăți mai bune. GIS Day este o oportunitate prin care putem împărtăși realizările și îi putem inspira pe alții să descopere și să folosească GIS-ul.

GIS Day este o oportunitate minunată pentru profesioniștii din întreaga lume de a se întâlni și de a-și împărtăși lucrurile uimitoare pe care le fac. GIS-ul este responsabil de diverse activități, de la crearea de răspunsuri în cazul situațiilor de urgență, până la conservarea mediului.

Participând la acest eveniment educațional poți afla despre știința geospațială și despre modul în care aceasta afectează lumea reală pentru totdeauna. Hărțile ne oferă un mod puternic de a comunica și de a împărtăși informații.

La Iași evenimentul se va desfășura pe 19 noiembrie, între orele 10-12, online și este deschis pentru toți studenții interesați de cartografie și dezvoltarea de abilități în ArcGIS.

Acest eveniment reunește toate instrumentele necesare debutului în acest domeniu vast.

Vă așteptăm cu drag!

Persoana de contact:

şef. lucr.dr. ing. Loredana Crenganiș loredana.crenganis@academic.tuiasi